سلام وقتتون بخیر.دست من در یک حادثه سوخته و سه سال گذشته و بعد مصرف پماد در اوایل به توصیه پزشک درمان رو ادامه ندادم.درحال حاضر تنها مشکلی که دارم زیبایی پوست درستم هستش.روی دستم اثار سوختگی به صورت لکه مانند موجوده.خواستم ببینم چه راه یا راهایی برای ترمیم کامل وجود داره.ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

با توجه به تصویر ارسالی برای درمان لک سفید میتوان از تزریق ملانوسیت یا پیوند پوستی استفاده کرد. این کار تخصصی است و نیاز به مراجعه به متخصص پوست دارد. ضمن اینکه در درمان اسکار چیزی به اسم ترمیم کامل وجود ندارد بهتر است انتظار بهبودی نسبی را داشت. [1401-02-12]

پاسخ سوال پزشکیسوختگی

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

بهترین روشهای جوانسازی پوست

داروهای نازایی-بخش دوم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

بایدها و نبایدهای پس از جراحی پیوند مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

کمبود کارنتین

مراحل انجام سونوگرافی الاستوگرافی پروستات

رژیم درمانی و ورزش در درمان چاقی و سلولیت

زخم مزمن چیست و چرا یک زخم مزمن می شود؟

راه های پیشگیری از پیری زودرس پوست

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

استرس گرمایی در ورزشکاران ( قسمت اول )