با سلام اقای دکتر .اقای دکتر من پلکم التهاب کرده و هر روز مژه هام همش داره میریزه رفتم چشم پزشک یه ژل شستشوی مژه نوشت و دوتا پماد استریل چشم ولی بازم مژه هام میریزه

دکتر جمال الدین حسن زاده :

طول دوره رشد موهای مژه از موهای سر بیشتره بنابر این ریزش موی مژه ها نسبتا از موهای سر بیشتر است. اما این موها توسط موهای جدید جایگزین میشوند. اگر تراکم موها کم نشده جای نگرانی نیست. [1401-02-12]

پاسخ سوال پزشکیمژه

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

تعداد جلسات شیمی درمانی در سرطان سینه

کانتورینگ صورت با روش های غیر جراحی کلینیکال

معرفی روشهای کاشت موی FIT و FUT

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درباره بیماری صرع چه می دانید؟

لک صورت در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

نگهداری از پوست در فصل پاییز

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

ترشح خونی یک طرفه و خود به خودی از پستان

اقدامات پس از جراحی لیفت پلک یا بلفاروپلاستی