سلام وقت بخیر خسته نباشید من نزدیکه مقعدم زگیل زده حالا خیلی میترسم نمیدونم چیکار باید کنم تازه فهمیدم و متوجه شدم زگیل هستش الانم همه جا تعطیله نمیتونم حضوری بهتون مراجعه کنم لطفا راهنمایی کنید متشکر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

ضمن تاکید بر پیگیری درمان در اسرع وقت ، باید این نکته رو هم در نظر داشته باشید که درمان زگیل یک کار اورژانسی نیست و تفاوت چند روز در درمان آن تاثیر چندانی در سیر و نتیجه درمان ندارد. [1401-02-12]

پاسخ سوال پزشکیزگیل

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

درباره روزاسه و روشهای درمانی آن

خوراکی های غیر لبنی سر شار از کلسیم

تمرینات موثر برای پوکی استخوان(1)

شایع ترین بدخیمی های دستگاه تناسلی مردان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

تکنیک رهایش هشیاری

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

لیزر کیوسوئیچ و پاک کردن تاتو یا خالکوبی

از لیزر فرکشنال بیشتر بدانید

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

جراحی استنت تنگی مجرای ادرار به چه علت انجام میشود؟