سلام آقای دکتر ممنون که جواب سوالارو میدین. خواستم بدونم واسه روشن شدن پوست صورت چه راه هایی هست؟؟ پوست سبزه تغییر میکنه تا حد روشن متوسط.

دکتر جمال الدین حسن زاده :

تیپ پوستی افراد قابل تغییر نیست. استفاده از کرمهای ضد آفتاب و محافظت از پوست در برابر آفتاب از تیرگی و پیری پوست جلوگیری میکند. برای شفاف شدن پوست ،درمان لکه های پوستی و جوانسازی پوست بر اساس نوع پوست میتوان از روشهایی مانند استفاده از کرمهای لایه بردار،ضد لک ، پیلینگ ، لیزر آر اف و.....استفاده نمود. [1401-02-12]

پاسخ سوال پزشکیتیرگی پوست

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

کاربردهای متنوع تزریق بوتاکس

جوانسازی پوست با تزریق بوتاکس

عادات بدی که باعث کمردرد میشوند

سیاهی پشت کمر نشانه چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

روماتیسم لگن و مفصل ران چه علل و علائمی دارد؟

کافئین اعتیاد آور یا مفید

مس در بدن