با سلام مادرم 55 ساله است. لکه های قهوه ای روی دست و پای مادرم لکه های کبدی هستن؟ خطرناکه؟ چکار باید کرد؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

در اکثر موارد لکه های قهوه ای که در پشت دست افراد در سنین بالاتر ایجاد میشه از نوع لنتیگو هستند که خوشخیمند ، ارتباطی با کبد ندارند و با درمان با روشهایی مانند لیزر و یا کرایوتراپی بهبودی نسبی دارند. اما جهت تشخیص دقیقتر بهتره توسط متخصص پوست معاینه بشه. [1401-02-12]

پاسخ سوال پزشکیلک

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

فیلر زیر چشم برای چه کسانی مناسب است؟

مشاوره با زوجهای نابارور

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

بازکردن گچ شکستگی استخوان در منزل شبانه روزی

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

میکرونیدلینگ چیست؟

افسردگی آتیپیک atypical depression or Hysteroid dysphoria

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

توصیه هایی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان

لیزر کیو سوییچ چیست و چگونه تاتو را رفع می کند ؟

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

نکاتی برای حفظ سلامت سینه در زنان

طب سوزنی چه بیماری هایی را درمان می کند؟