سلام ببخشيد اقاي دكتر. من شش ماه راكوتان مصرف كردم. الان بعد گذشت ٣ ماه دوباره فك كنم يه كم دارم جوش ريز ريز در ميارم. گفتم اشكال نداره يه يا دو ماه ديگه مصرف بكنم ؟ ااگر اشكال نداره يك ماه مصرف دوباره كافيه

دکتر جمال الدین حسن زاده :

در صورتیکه جوش شدید نیست نیاز به مصرف مجدد نیست و ترجیحا از درمانهای موضعی استفاده بشه. [1401-02-12]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

انواع کبد چرب

خطرات ورزش در سالمندان

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تفاوت کلینیک زیبایی با کلینیک تخصصی پوست و مو

افتادگی شانه چه علتی دارد و چه روشهایی برای اصلاح آن مناسب است؟

تزریق فیلر لب

رفتار درمانی در اضطراب

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

آیا نتایج بلفاروپلاستی ماندگار است؟

کمبود ویتامین دی در زنان

آنچه قبل از عمل بلفاروپلاستی باید بدانیم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]