باسلام خسته نباشید توروخدا کمکم کنید دارم دیونه میشم قبلا زگیل اطراف مقعدم بود امروز متوجه شدم داخل مقعدمم در اومده زنگ زدم مطب گفتن تا ۲۶تشریف ندارید من چیکار کنم کجا برم دارم دیونه میشم توروخدا از تلگرام پیم بدید یکم راهنماییم کنید بخدا مزاحم نمیشم دارم از استرس میمیرم آزامایش هامم همش سالمه الان رفتم پیش یه دکتر دیگه دارو نوشت اما داخل مقعد چطور با دارو رفع میشه

دکتر جمال الدین حسن زاده :

عملا دارو در درمان زگیل داخل مقعد بی تاثیر است. نگرانی به خود راه ندهید. درصورت مراجعه به متخصص پوست درمان مناسب را برای شما انجام خواهد داد. [1401-02-12]

پاسخ سوال پزشکیزگیل

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

علت و انواع روش های پیشگیری از آرتروز مفصل لگن و ران

هیچ وقت هیچ چیزوهیچ کس رابی جواب نگذار

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

ویتیلیگو یا بیماری لک و پیس چیست ؟

برای زیباتر و جوانتر شدن پوست چه اقداماتی میتوان انجام داد؟

سی ویژگی انسان مدنی

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

آیا مشکلات جنسی می تواند ازعلائم دیابت باشد؟

تشخیص سنگ کیسه صفرا با سونوگرافی

فلوشیپ فوق تخصصی درد و طب کنترل درد

بررسی روش های درمان آرتروز مفصل لگن و ران