سلام دكتر خسته نباشيد من تقريبا دوره دوم مصرف رواكوتانم داره تموم ميشه و جوشام تقريبا بهتر شدن و الان منافذ باز روي پوستم زياده ميخاستم بدونم ايا روش قطعي براي از بين بردنشون هست ك بيام مطب منظورم بهبودي كامل هستش چون احساس ميكنم زياد منافذ باز نيستن

دکتر جمال الدین حسن زاده :

البته نگفتید دوره دوم مصرف منظورتون چه زمانی است اگه منظورتون دو ماهه مدت زمان کمیه.در مورد منافذ هم اگه منظورتون اسکار آکنه است که از روشهای درمانی مانند سابسیژن لیزر میکرونیدلینگ و آر اف سوزنی استفاده میشه [1401-02-12]

پاسخ سوال پزشکیآر اف فرکشنال منافذ باز پوست سابسیژن

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

آیا امکان شیردهی و بارداری بعد از انجام عمل پروتز سینه وجود دارد؟

تلویزیون و سمعک

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

نفروز یا سندروم نفروتیک چیست؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

لیزر فراکشنال Co2

ادرار در کجا جمع می شود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

آیا داروهای تجویزی می توانند بر سطح تستوسترون تأثیر بگذارند

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

تزریق بوتاکس برای کاهش تعریق

پله و سالمندی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]