با سلام و خسته نباشید.دختری 23 ساله هستم حدود 10 سال مرتب در قسمت پشت و بازو ها و مخصوصاً صورت جوش میزنم امسال دکتر رفتم و 4 ماه تحت درمان بودم که 1 ماه آخر آن راکوتان تجویز نمودند و 30 عدد راکوتان را بصورت روزی 1 عدد مصرف کردم منتها به دلیل نرسیدن به نتیجه مطلوب و وجود تمامی عوارض راکوتان نزد پزشکی دیگر رفتم ایشان من را به شدت از خوردن راکوتان منع کردند و پردنیزولون و پماد پانژل تجویز کردند. خواهش میکنم من رو راهنمای بفرمایید با تشکر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

در حالیکه از نوع ضایعات پوستی شما ، نوع عارضه های ایجاد شده و نیز تخصص پزشکانی که به آنها مراجعه نموده اید اطلاعی نیست اظهار نظر در مورد نظرات همکاران مشکل است. تنها نکته ای که میتوان براساس صحبتهای شما عنوان نمود اینست که درمان آکنه تنها با ترکیب پردنیزولون و پانژل خیلی معمول نیست . [1401-02-12]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت راکوتان

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

لاغری موضعی با امواج رادیوفرکوئنسی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

علایم و راههای انتقال زگیل تناسلی و مقعدی ( قسمت اول)

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

رفع درد لگن با بلاک شبکه عصبی لگن

تأثیر استفاده از روگین برای درمان ریزش مو

همه چیز درباره رادیوگرافی سفالومتری

فیبرومیالژیا یا دردهای مزمن عظلانی اسکلتی

یبوست و درمان آن با ورزش

رفتارهایی که به مغز ما صدمه میزند

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

تشخيص سرطان سينه با سونوگرافی