سلام آقای دکتر من شش ماه قبل پیش شما تزریق چربی صورت انجام دادم.قرار بود اگه چربیها کم شد بازم بار دوم برام تزریق چربی انجام بدید ولی الان صورتم خیلی خوبه و ازش راضیم آیا حتما لازمه جلسه دوم هم تزریق چربی کنم؟از زحماتتون بینهایت سپاسگزارم .

دکتر جمال الدین حسن زاده :

خیر اگه حجم باقی مونده چربی خوبه نیازی به تزریق چربی مجدد نیست. [1401-02-12]

پاسخ سوال پزشکیتزریق چربی

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

جلوگیری از خشکی پوست در هوای سرد

ملانونیشیای طولی چیست؟

عوارض تزریق ژل در دراز مدت

به چه عللی دیسک کمر میگیریم؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

از بین بردن اسکار یا جای زخم

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

زگیل تناسلی را جدی بگیریم

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

آیا امکان جابه جایی پروتز سینه وجود دارد؟

جراحی لیزری دیسک کمر

آسم کودکان چیست و علائم آسم کودکان کدام است ؟

دکتر محمد رضا مدرسی [ فوق تخصص ریه و دستگاه تنفسی کودکان ]