سلام خسته نباشید من 28 سالمه ریزش موی ارثی دارم چند ماه پیش به مطب شما مراجعه کردم قرص فیناستراید و محلول ماینوکسیدل و سیپروترون کامپاند رو تجویز کردید اینا رو مصرف میکنم بهتر شدم فقط سیپروترون کامپاند رو باید تا کی مصرف کنم؟؟خیلی عصبیم .بنظرتون پی آر پی واسه من جواب میده ؟اگه جواب میده چقدر هزینه شه چند وقت یه بار باید باشه؟؟؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

فعلا باید داروها رو ادامه بدید. میزان اثر بخشی پی آر پی رو نمیتوان پیش بینی کرد. در صورت حصول نتیجه مطلوب پس از انجام یکبار پی آر پی بایستی تکرار شود. [1401-02-11]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید ریزش مو ماینوکسیدیل

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

راکوتان چیست؟

تأثیر لیفت با نخ در درمان افتادگی صورت

راهنمای مصرف ویتامین-د و کلسیم

دکتر محمدرضا سلامت [ پوکی استخوان ]

آنچوریا یا نداشتن بیضه از بدو تولد

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

بیضه نزول نکرده چیست و با چه عوارضی همراه است؟

چه عواملی باعث ادامه و تشدید اختلال وسواس می شود ؟

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

آفت عود کننده دهان

دکتر امیر منصور شیرانی [ متخصص بیماریهای دهان و دندان ]

شکست وازکتومی

جوانسازی پوست با تیکسل