سلام وقت بخیر ببخشید برای اون قسمت که کوتر انجام دادم هنوز جای زخمها خوب نشده اشکال نداره از اسپری موبر استفاده کنم تا موهاشو بردارم چون چنتا زگیل مونده میخوام بیام درمانش کنید

دکتر جمال الدین حسن زاده :

تا زمان ترمیم کامل زخمها از اسپری موبر استفاده نکنید. [1401-02-11]

پاسخ سوال پزشکیزگیل

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

سندرم کم پارتمان چیست؟

ایجاد تقارن در صورت با تزریق فیلر

تشخیص بیرون زدگی دیسک های گردنی

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

ورزش در کمر درد

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

درباره رادیوگرافی رنگی چه میدانید؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

مکمل ال-آرژنین و خواص درمانی

چطور حالت بدن مان را تصحیح کنیم ؟

خدمات پزشکی در منزل شامل چه مواردی میشود؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

آبرسان و فواید استفاده از آن برای پوست چیست؟