باسلام، من چندروز قبل بە مطب شما مراجعە کردم و شما تشخیص کهیر دادید و تجویز دارو کردید، بعد از مصرف چند روزە دارو ها علائم کهیر از بین رفت اما کمی احساس تنگی نفس و درد دست و پای چپ رودارم ،ایا ربطی بە کهیر دارە؟ نگرانم لطفا سریع جواب دهید ،سپاس

دکتر جمال الدین حسن زاده :

در موارد شدید کهیر ممکنه علایم تنفسی مانند تنگی نفس هم ایجاد بشه . در صورت بروز تنگی نفس حاد نیاز هست که به اورزانس مراجعه بشه. [1401-02-11]

پاسخ سوال پزشکیکهیر

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

پروفایلو و مزایای تزریق این ژل جوانساز و آبرسان

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

باورهای نادرست در مورد تغذیه با شیر مادر

سوالات میکرونیدلینگ

برداشتن خال چگونه انجام میشود؟

آیا تعریق شدید قابل درمان است؟

تشخیص بدخیمی آلت تناسلی در مردان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

تفاوت عکس رنگی و سی تی اسکن