سلام خوب هستید جهت محو عروق زیر چشم چه روشی آقای دکتر میشه استفاده کرد؟ و نقاطی که در سمت مدیال چشم و گوشه ی داخلی روی پوستن غیرچرکی ولی رنگ پوست را با استفاده از چه روشی می توان از بین برد؟و برای درمان جای آکنه قرمز رنگ یا قهوه ای فقط لیزر تجویز میشه؟ ببخشید چندتا سؤال کردم ممنونم از محبّتتون و واقعاً ممنونم ازاطّلاع رسانی های خوب و جامع شما دکتر گرامی سالم و موفّق باشید

دکتر جمال الدین حسن زاده :

در مورد نقاط به رنگ پوست سوالتون مفهوم نیست و نیاز به معاینه و تشخیص دقیق میباشد. عروق اطراف چشم گاها با تزریق چربی یا ژل محو میشوند. قرمزی جای جوش اکثرا به مرور زمان از بین میروند . در مواردی ممکنه از درمان با لیزر استفاده شود. [1401-02-11]

پاسخ سوال پزشکیتزریق چربی اسکار آکنه

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

درمان بی خوابی با گیاهان دارویی

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

پی آر پی در چه مواردی کاربرد دارد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

چرا گاهی درمان جوش یا غرور جوانی موفقیت آمیز نیست

دکتر رسول توکلی کیا [ متخصص پوست و مو ]

عفونت گوش شناگر چیست ؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

تزریق چربی صورت چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

جراحی ماستکتومی به چه دلیل انجام میشود؟

سونوگرافی شکم چه کاربردی دارد؟

عمل زیبایی کاشت مو چیست؟

پیامدهای بد نگه داشتن ادرار

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]