با سلام خدمت آقای دکتر حسن زاده می بخشید من دیروز مزاحمتون شدم برای زیگیل های روی دستم .تو برگه ای که به من دادید اشاره کرده بودید که ممکنه زیگیل بعد از فیریز تاول بزنه و بایدبرداشته بشه تا مایع زیگیل خارج بشه. الان من باید جای تاول هم اون دارویی که تجویز کردید رو بزنم یا خیر؟ خیلی ممنون.

دکتر جمال الدین حسن زاده :

تا هنگام خشک شدن تاول از زدن داروی ضد زگیل خودداری کنید. [1401-02-11]

پاسخ سوال پزشکیزگیل

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

کاربرد اوزون تراپی در کلینیک های پوست و مو

پرسش و پاسخهایی در مورد سنگهای ادراری

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

تفاوت زگیل تناسلی و زائده های پوستی

مزوتراپی چیست

درمان موهای زائد با دستگاه IPL

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

چه مواد غذایی مغز را تضعیف میکند

راههای پیشگیری از سرطان پوست

سقط مکرر - بخش سوم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]