با سلام و خسته نباشید.ببخشید اقای دکتر من طی چهار ماه سه بار موهای چانه و کمی اطراف رو با ژیلت برداشتم موها در رشد مجدد ضخیم تر شدن ایا استفاده ا ز ژیلت موهای کرکی را ضخیم میکند.

دکتر جمال الدین حسن زاده :

خیر ضخامت موها ار تباطی با اصلاح موها با ژیلت ندارد. [1401-02-11]

پاسخ سوال پزشکیریش

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

دیرانزالی چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

سیلیکون چیست؟

تزریق چربی برای فرم دهی و افزایش حجم پوست

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

علت کم پشتی موی صورت آقایان

بهترین روشهای کاشت ابروی طبیعی

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

خارش پوست نشانه چه بیماری هایی است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

مهمترین کاربردهای لیزر کیوسوئیچ

درمان کمردرد به روش کایروپراکتیک