سلام اقای دکتر من 28سالمه تخمدان پلی کیستیک دارم صورتم یه مدته لک شده یه مدت دارواستفاده کردم نرفت آیا بالیزر یاروش دیگه ایی درمان میشه؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

بستگی به نوع لک داره بعضی از لکها با لیزر درمان می‌شوند ولی بعضی ها خیر [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پوست لک

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

تغذیه مناسب برای کنکوری ها

نقش اسید چرب امگا 3 در پیشگیری از بیماری ها

عوارض قرصهای پیشگیری از بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

روشهای درمانی بدون جراحی دیسکوپاتی گردن

انواع جراحی زیبایی واژن

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

عادت های بدی که باعث ایجاد چین و چروک پوست می شوند

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

روشهای پیشگیری از خار پاشنه پا

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

لیزر کم توان چیست و چه کاربردهایی دارد؟