سلام وقتتون بخیر میخوام لایه برداری انجام بدم برای کک ومک صورتم گوشام ویه جزیی گردنم چیزی که تو نت سرچ کردم پیلینگ هستش خواستم بدونم چند درصد کک ومک صورتم از بین میره وجواب میده واینکه بیام مطبتون همون روز برام انجام میدین یا نه ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

لایه برداری معمولا در همان روز انجام میشه.اما بهتره بار اول قسمتی از پوست بصورت آزمایشی تست بشه و در صورت حصول نتیجه کل صورت درمان بشه [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیپیلینگ کک مک لایه برداری پوست

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

درمانهای غیر دارویی ریزش موی مردانه

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

فیکس کردن غده اشکی در جراحی پف پلک بالا (بلفاروپلاستی)

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

ویتامین ها ( ویتامین آ قسمت اول)

بیماری لوپوس چیست و چه علائمی دارد؟

علائم طاسی مو با الگوی مردانه

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

محلول لامینین برای درمان ریزش مو

تزریق ژل برای چه کسانی مناسب است و برای چه کسانی نامناسب است؟

سوء تغذیه در بیماریهای مادرزادی قلب - مقدمه

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]