با عرض سلام .من 30 سال سن دارم و در هفته هفتم بارداری به بسر می برم اولین سونوگرافی که انجام دادم در همین هفته اعلام کردند که جنین 11 میلیمتر است و صدای قلب هم شنیده می شد . منتها در سونوگرافی وجود یک حجم خون به اندازه 2 سی سی رو مشخص کردند که نزدیک جنین وجود داشت . دکترم به من شیاف پروژسترون داده و استراحت به مدت یک ماه . می خواستم ببینم علت به وجود اومدن این لکه چیست؟ایا امیدی به ادامه بارداری است؟خطر سقط چه میزان است و تا کی برطرف می شود؟ممنونم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن تبریک برای بارداری شما، لخته پشت جفتی در برخی از موارد به دنبال ضربه و یا تروما در بارداری اتفاق می افتد. با این حال مصرف پروژسترون احتمال جذب لخته را افزایش می دهد و شانس ادامه بارداری بیشتر می شود با این حجم کوچک از لخته بهترین کار فعلا استراحت است نگران نباشید به زودی جذب خواهد شد. [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیخونریزی بارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

سرطان بیضه و واریکوسل چه تفاوتی دارند ؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

درمان زگیل تناسلی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

روش های مختلف درمان جای جوش

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

رادیوگرافی پری اپیکال یا تک دندان چیست؟

کاربرد سونوگرافی ترانس رکتال

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

سوزن زدن در محدوده گوش

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

راه های رفع و از بین بردن غبغب بدون جراحی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

نکاتی برای بهبود سلامت کلی دستگاه ادرار

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

مزونیدلینگ روشی موثر برای درمان پوست پرتقالی