سلام . مردی 32 ساله هستم پارسال ریزش مو کمی داشتم که بهم قرص بیتوتین و فیناستراید واناکپس و محلول اناستیم دادند استفاده کردم خوب شد اما امسال باز در همان سمت چپ کف سر ریزش مو داشتم که پیش دکتر دیگه رفتم و ان بهم ماینوکسیدل و فقط قرص finpecia داد . بعد از 20 روز ان منطقه بیشتر خالی شده و من می ترسم می خواستم بدانم تجویز دوم خوبه یا من برگردم پیش دکتر قبلی با ان داروهایی که قبلابهم داده؟ سوال دیگه اینکه هیچکدام ازمایشی برای تعیین ویتامین بدن بهم ندادن ایا لازمه ازمایش خونم بدم ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ماینوکسیدیل در ابتدای درمان ریزش میدهد بهتر است به درمان ادامه دهید لزومی به ازمایش خون نیست [1401-09-02]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

عملکرد کرایو لیپولیز های جدید

بیماری گال چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

سونوگرافی بارداری هفته های چهارم تا هشتم

جوانسازی واژن

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

طول عمر اسپرم چقدر است؟

آشنایی کامل با عوارض احتمالی تزریق ژل

سونوگرافی داپلر واریس پا به چه دلیل انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

skin needling

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

میکروپیگمنتیشن چیست؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]