باسلام.3ساله ازدواج کردم.تخمدانهای pcoدارم.عمل لاپاروسکوپی انجام دادم و 3دوره لتروزول متفورمین و آمپول hcg مصرف کردم اما نتیجه نگرفتم.این ماه هم بدون هیچ دارویی جز متفورمین پریود شدم و علائم تخمک گذاری هم داشتم.از سینه هام کمی ترشح دارم. در دوره آخر قرص داستینکس هم استفاده کردم اما نشد.به نظرشما مشکل از کجاست؟درضمن شوهرم هم مشکلی نداره.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، با توجه به ترشح از پستان احتمالا هورمون پرولاکتین شما کمی بالاست داروی صحیح همان داستینکس است نگران نباشید میزان باروری در هر سیکل تنها 25 درصد است روش درمان را با نظر پزشکتان ادامه دهید تا با کاهش میزان هورمون پرولاکتینتان شانس باروری افزایش یابد. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

علل و علائم ضخیم شدن دیواره رحم

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

پرسش های رایج در مورد تزریق بوتاکس یا دیسپورت

روابط جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان چگونه باید باشد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

دلایل ایجاد تبخال

جراحی زیبایی پلک

نقش تغذيه در ورزش

هزینه کاشت ریش بستگی به چه مواردی دارد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درمان زانوی پرانتزی در کودکان