با عرض سلام و خسته نباشید خانمی 31 ساله هستم که تجربه اولین بارداریم خارج رحمی بود که با بتای 3600 با متوتروکسات در دی ماه پایان گرفت در بتای 90 یک بار پریود شدم دوباره ماه بعد 30روز بعد به موقع پریود شدم که بتام 12 بود الان بتام زیر 6 است ولی با گذشت 40 روز هنوز پریود نشدم خیلی نگرانم - و دلم میخواد زودتر باردار بشم خواهش میکنم راهنمایی فرمایید

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، با توجه به سابقه بارداری خارج رحمی، فعلا باید با روش مطمئنی از بارداری پیشگیری کنید. پس از 6 ماه از بارداری خارج رحمی قبلی برای بارداری اقدام کنید.قبل از ان سونوگرافی و انجام آزمایشهای پیش از بارداری و شروع اسید فولیک می تواند بارداری بهتری را برای شما تضمین کند. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

ساختمان دندان

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

سونوگرافی بیضه ها و آمادگی های لازم قبل از آن

عوارض بوتاکس بعد از چند سال

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

چه کسانی باید سونوگرافی بیوفیزیکال را انجام دهند ؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

علائم کمبود کلسیم

روشهای رفع و درمان تیرگی زیر بغل

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

لیزر IPL برای رفع قرمزی پوست

قرصهای شیردهی پیشگیری از بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]