سلام من دختری 27 ساله هستم و به خاطر جوش صورت 2سال تحت نظر دکتر پوست بودم پاکسازی کبد انجام دادم و آزمایش تیرویید دادم اما مشکلی نداشتم بعد از مراحل پاکسازی و درمان محلول و پماد ها صورتم کامل خوب شد اما بعد از اتمام دوره درمان دوباره بازگشت پیدا کرد جوش ها بعد دکتر پوست توصیه کردن با توجه به ازمایش هورمونی من که مشکل من هورمونی هست و گفتن به دکتر زنان مراجعه کنم که سونوگرافی انجام دادم دکتر تشخیص دادن که pcod هست مشکل من قرص دوفاستون 3 ماه استفاده کردم و جوشهام خیلی بهتر شدن و به ناحیه چانه منتقل شدن و حالا دکتر پوست رفتم و توصیه کردن رآکوتان با توجه به وزنم که 45 کیلو هستم تا 9 ماه استفاده کنم و هرماه ازمایش خون بدم و چک کنم الان 6روزه دارم استفاده میکنم و عوارضی نداشتم فقط صورتم قرمز میشه و همچنان جوش میزنه . میخواستم اینو از خدمت شما بپرسم که در زمان خوردن این قرص جوش زدن صورت طبیعی هست؟؟؟؟؟ ممکن جواب نده و برگشت داشته باشه ؟؟؟؟؟ کی دیگه کامل جوش نمیزنه؟؟؟؟ مرسی ممنون میشم که جواب بدین....

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ابتدا باید ذکر کنم که در پزشکی چیزی به نام پاکسازی کبد وجود ندارد. در ماههای اولیه مصرف راکوتان امکان جوش زدن وجود دارد 85% افراد با مصرف یک دوره راکوتان برای همیشه خوب میشوند معمولا از ماه سوم جوش نمیرننید [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

مواد موثر در بهبود حافظ

نقش کروم و روی در بدن ورزشکاران

آفت های دهانی و علل آن

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

عکس رنگی کلیه (IVP) چیست و چگونه انجام می شود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

ضایعه نخاعی چیست و انواع آن

دلایل کهیر زدن پوست و راه های درمان آن

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

جراحی بسته دیسک چیست و چگونه انجام میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

لیزر موهای زائد واژن چگونه انجام میشود؟

لیزر سرد چیست و چه کاربردی در زیبایی دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]