سلام اقای دکتر،پسری 22 ساله. من روی بینی ام مو میزنه البته خیلی کم رفتم پیش دکتر میگه اگه لیزر انجام بدی روی بینی ات سیاه میشه چونکه غضروفه،آیا راست گفته؟برای درمانش حتما لیزر لازمه؟آیا درمان با لیزر روی بینی ام لک می اندازد؟با تشکر از پاسختان.ممنون.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

با لیزر میتوان موهای روی بینی را ازبین برد ولی اینکه تیره شود یا خیر بستگی به لیزر و کسی که انجام میدهد بستگی دارد [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد

تلفن : 91620100 - 031

تخلیه پستان در افراد ترنس چگونه انجام می شود؟

عوارض چشمی فشار خون

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

خارش نوروپاتیک یا خارش عصبی چیست و چگونه درمان میشود؟

بررسی تاثیر پی آر اف روی پوست

واکسن گارداسیل

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

هایفوتراپی چیست و نتایج آن چگونه است؟

عمل لیزیک چشم چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

درد عضلات شست دست در اثر تنوسینوویت دکورون

ازدواج بی وصال چیست و چه عللی دارد؟