سلام و ادب. آقای دکتر! 1.خیلی وقت پیشها پای یه سخنرانی بودم که دکتری گفت چنگ زدن به سر در هنگام شستشو بسیار خطرناک است. دلیلش را نتوانستم بشنوم. لطفا دلیلش را بفرمایید. آقای دکتر من سالهاست که شوره چرب و تیکه تیکه در سرم دارم و هنگام استحمام چاره ای جز چنگ زدن با ناخن ندارم. چه کنم؟ 2. اگر پوست صورتم را نیز با چنگ (باصابون) نسابم بعد از حمام پوست پوست میشود. جای جای صورتم داره پر از مو و نیز چروک میشه! چه کنم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به موها اسیب میزند شوره سر باید درمان شود و حمام منظم تر مفید است [1401-10-12]

پاسخ سوال پزشکیشوره

تلفن : 91620100 - 031

پوست آینه کبد

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

دانه های فوردایس روی لب

سندرم بالای گردنی

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

بیماری آلوپسی چیست؟

علل و درمان زگیل تناسلی

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

برای وضعیت هالوکس والگوس، بهتر است چه کفش هایی بپوشیم؟

علائم هشدار دهنده در سرطان پستان

انواع لیزر برای جای بخیه

دلایل ایجاد حساسیت به رنگ مو