سلام-وقت حضرتعالی بخیر-بسیار ممنون میشم در صورت امکان به سوالات ذیل (با شرحی مختصر)پاسخ دهید زیرا اظهارات ضدو نقیضی حتی از سوی پزشکان در این موارد وجود دارد. 1) نظر شما در مورد مصرف موضعی پودرهای استروژن و پروژسترون(یا قرص ضد بارداری)-روی و فیناستراید جهت کنترل ریزش مو در قالب محلول ترکیبی چیست؟ 2)آیا مصرف ماینوکسیدیل به همراه ترتینوئین (در قالب محلول ترکیبی)تاثیر بهتری دارد؟ باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

1- مقالات هم نتایج متناقضی در مورد اثر موضعی قرص فیناستراید گزارش میکنند 2- بله بهتر است ماینوکسیدیل را با ترتینوئین مصرف کنید. فقط گاهی تحریک کننده است. [1401-04-02]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید ماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

خطرات و عوارض رادیولوژی و رادیوگرافی چیست؟

بارداری و پوکی استخوان

دکتر محمدرضا سلامت [ پوکی استخوان ]

نکاتی برای پوست های مستعد آکنه و جوش

برای فرم دهی صورت تزریق ژل بهتر است یا تزریق چربی ؟

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

جراحی باز چه زمانی در درمان سنگهای ادراری کاربرد دارد ؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

تشخیص عفونت رحم با سونوگرافی

بعد از عمل وازکتومی چه باید کرد؟

نوار عصب و عضله چگونه انجام می شود؟

اختلالات دو قطبی - قسمت دوم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]