سلام .من 24 سالمه الان چند سال هست به صورتم جوش زیر پوستی میزنه وهمیشه چربه صورتم. دکتر هم خیلی رفتم وراکوتان چند دوره مصرف کردم چون خیلی لاغرتر میشدم قطع کردم داروهامووبعد چند وقتی بازشروع میشه جوش میزنه وجاش میمونه ولک میشه از چه صابون ودارویی مصرف کنم باتشکر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

وقتی تحت درمان جوش با روآکوتان هستید معمولا نیازی به مصرف داروهای ضد جوش دیگه نیست. صابونها نقشی در درمان آکنه ندارند. [1401-06-26]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت راکوتان

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

ارتباط تغذیه با کم خونی ، بیماری های پوستی و تنفسی

درد های ستون فقرات چه دلایلی دارند؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

سوالات رایج پس از عمل فتق

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

بالا بردن ابرو با تزریق بوتاکس

علل پیری پوست و راههای درمان آن

بعد از عمل پروستات، اختلال نعوظ پیدا می کنید؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

دلایل و درمان شپش سر

سندرم آسپیریشن در نوزادان

دکتر ایرج حق شناس [ فوق تخصص بیماریهای نوزادان ]

لک سفید روی آلت تناسلی نشانه چیست؟