سلام خسته نباشید من 27 سال دارم ومشکلم این استنم سیاه است گاهی اوقات زیاد میشود وگاهی محو میشود ولی اکثر هست نمیدانم چیکار کنم به من چند کرم زیر چشم معرفی کردند ولی استفاده نکردم .چند بار خواستم به مطب بیایم ولی گفتند هیچ راهی ندارد ایا با مراجعه به شما و معرفی کرم از جانب شما این مشکل حل میشود لطفا مرا راهنمایی کنید خیل یممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

میتونید پی ار پی یا مزوتراپی یا تزریق چربی رو امتحان کنید [1401-03-23]

پاسخ سوال پزشکیتیرگی دور چشم پی آر پی مزوتراپی

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

علت آفت دهان

تنگی کانال نخاع

نقش آب در بدن ورزشکاران

ترس از ارتفاع

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

توصیه هایی به استفاده کننده گان از صوت حرفه ای

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

سرطان کلیه چه علائمی دارد؟

TUL : شکستن سنگ حالب ازراه مجرای ادرار

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

سوندهای مجرای ادراری

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

هایپرپرولاکتینمی یا پرولاکتین بالا چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]