سلام خانم دکتر! در تولید نسل برای تولید بچه های دو یا چند قلو چه روشی وجود دارد؟ایا نوع خاصی از رابطه جنسی منجر به ایجاد نوزادان دوقلو میشه؟ زمینه های تحقیقاتی رو هم در این مورد اگه میشه معرفی کنی! متشکرمد

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی استفاده از قرصهای محرک تخمک گذاری که توسط برخی افراد غیر متخصص برای ایجاد دوقلوزایی توصیه میشود به دلیل تشدید عوارض بارداری برای مادر و حنین توصیه نمی شود. ایجاد دوقلوهای همسان میزان بروز خاصی دارد یعنی 1 در 80 بارداری و تولد دوقلوهای غیر همسان نیز وابسته به ژنتیک است. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیدو قلو

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

لیزر دکا (CO2)

درمان تغذیه ای بیماران مبتلا به فشار خون بخش اول

علائم اختلال صوتی

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

دلیل کاهش اسپرم در مایع منی چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

بیماریهای پوست و معافیت های سربازی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

منوال تراپی کمر چه کاربرد هایی دارد و برای چه کسانی مناسب است؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

سونوگرافی ترانس رکتال چیست؟

بهترین ورزش در درمان دیسک گردن

علل و درمان سوزش ادرار در زنان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]