بادرود خدمت دکتر گرامی آیا ختنه کردن در پسران مفید است؟ اخه مقاله های زیادی مطالعه کرذم هرکدام معایب و محاسنی گفته بودن پاک گیج شدم شبا سپاس

دکتر پیمان صالحی :

درود بر شما . بهتر است در دوران نوزادی انجام شود . [1401-06-21]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، اتوبان آقا بابایی ، بعد از روگذر حکیم شفائی ، بلوار سلامت، شهرک سلامت اصفهان ، طبقه دوم
تلفن : 35548081 - 031

علت ریزش موی سکه ای چیست و آیا درمانی دارد؟

بررسی علت و تشخیص بیماری روماتیسم مفصلی

باورهای نادرست درباره درمان با ایمپلنت بخش دوم

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

درمان تیرگی ناحیه تناسلی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

آیا ضد آفتاب از آسیب های پوستی جلوگیری می کند؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

درمان دائم تعریق شدید زیر بغل و کورت ساکشن

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

جراحی استنت تنگی مجرای ادرار به چه علت انجام میشود؟