توروخدا كمك كنيد جواب بديد رو گونه هام جاهاي حوش زيادي به صورت قرمز وجود داره انگار زير پوستي هستند وقتي به صورتم دس ميزنم صافه اما جاهاي جوشا قرمزن اونم خيلي چكار كنم اقاي دكتر؟؟؟؟ توروخدا جواب بديد

دکتر جمال الدین حسن زاده :

اولا نگران نباشید ، دوما تحت نظر متخصص پوست جوش های پوستی رو درمان کنید، سوما از لوسیونهای ضد آفتاب استفاده کنید،چهارما بعضی از انواع لیزر در درمان قرمزی جوشها موثرند [1401-03-30]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت اسکار آکنه

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

مراقبت از پوست چرب

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تشخیص عفونت دهانه رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

عوارض عدم درمان واریکوسل یا واریس بیضه چیست؟

عوارض و پیشگیری از پوکی استخوان

آیا لیزر موهای زائد خطرناک است؟

آیا استفاده از نرم کننده مو عوارض دارد؟

هزینه و عوارض عمل جراحی بینی استخوانی

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

جوش یا فولیکولیت در ابروها پس از کاشت ابرو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

بیوپسی وکیوم پستان چیست و چگونه انجام میشود؟