سلام . من حدود چهار ماه پیش مصرف ماینوکسیدل و قرص فیناستراید بعلاوه ویتامین ها را ترک کردم . الان احساس می کنم که ریزش مو دارم چون روی میزم دو سه تا تار مو می بینم ضمن اینکه موقع حمام با اینکه موهای خیلی بلندنیست وقتی مچاله می کنم به اندازه یه بند انگشت مو جمع می شود . نمی دانم ایا این طبیعی است؟ ایا امکان دارد سریع دوباره ریزش موشروع شود ؟این فاصله کم پس از قطع ماینوکسیدل نمی تونه بخاطر کمبود ماده معدنی درمن باشه نه بخاطر عامل ارثی؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ریزش حدود 100 تار مو در روز طبیعی است ولی بعد از قطع مصرف ماینوکسیدیل یک دوره ریزش مو داریم [1401-03-29]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

عفونت ادراری در خانم ها

کاتاراکت يا آب مروارید

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

مدت زمان رشد مو بعد از کاشت

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

بررسی روش های درمان آرتروز مفاصل فاست ستون فقرات

بیماری پسوریازیس چیست و چگونه درمان میشود؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

مواد توان افزا

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

(چالش سی روز دیسیپلین برای کاهش وزن (5

اعتیاد به روابط جنسی

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

توضیحاتی درباره بیماری صرع و نحوه درمان آن

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]