با سلام.حدود دوماهه برای درمان بیماری کولیت روده قرص نیزوپرد(پردنیزولون) استفاده میکنم. یک ماهه که درصورتم جوش های ریز و زیر پوستی ایجاد شده. میخواستم بدونم از عوارض این قرص هاست؟ و با توجه به اینکه مدتی باید این قرص رو استفاده کنم برای بهبودی از چه درمان هایی میشه استفاده کرد؟ اگه داروی مالیدنی معرفی کنید ممنون میشم چون من نمیتونم از هر قرصی استفاده کنم. باتشکر فراوان

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله میتواند باشد درمان موضعی آنتی بیوتیکی مفید است [1401-09-08]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

علل ایجاد شوره پوست صورت

تنظیم دریافت ویتامین ها و املاح در معرض خطر در ورزشکاران گیاه خوار

کنترل چاقی و افزایش وزن در کودکان

روش تزریق ژل چانه

درمان شکستگی آرنج با فیزیوتراپی و حرکات اصلاحی

اختلالات دو قطبی(قسمت پنجم)

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

علت و علائم زانو درد

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]