سلام ، شروع آخرین دوره 90/10/28 بوده در90/12/02 سونو انجام داده. ابعاد رحم به ابعاد87*58*48 به صورت Anteverted در خط وسط قراردارد و درون رحم یک ساک حاملگی بدون محتویات به قطر6/6 میل دیده میشود.در ناحیه Cul de Sac ماده غیر عادی وجود ندارد.حاملگی در حدود 5 تا 6 هفتگی است.همچنین در 90/12/11 دوباره سونو انجام دادم There is a gestational sac with MSD=17mm within the endometrial cavity that is compatible with about 6 weeks & 3 days gestational age No embryo or FHR is seen yet There is mild subchorionic hematoma in posterior of GS خواهشمند است بفرمائید که آیا من دچار بارداری پوچ شده یا خیر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی هنوز برای رد حاملگی پوچ ،وقت هست. ولی فعلا جنینی در ساک حاملگی مشاهده نمی شود تکرار سونو در یک هفته بعد از تاریخ سونوی قبلی پیشنهاد می شود. [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

فرایند کلی لیزر کیوسوییچ چگونه است؟

مراقبتهای بعد از کاشت مو

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

عوامل ایجاد کننده ی آسیب های مو

راهنمای مصرف ویتامین-د و کلسیم

دکتر محمدرضا سلامت [ پوکی استخوان ]

آنچه باید درمورد لکنت بدانیم

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

جراحی پروستات به روش رادیکال پروستاتکتومی

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

عمل لیزیک چشم آستیگمات

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

دانه های فوردایس روی لب