سلام من زنی 30 ساله هستم که 3 سال است ازدواج کرده ام . می خواستنم بدانم دلیل تغییر رنگ ناحیه تناسلی از صورتی به تیره و کبودی چه می تواند باشد ؟ آیا ممکن است در اثر خودارضایی که قبل از ازدواج داشته ام باشد ؟یا طبیعی است اگر نه آیا راهی برای درمان وجود دارد ؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی معمولا پوست ناحیه تناسلی تیره تر از سایر نقاط بدن است. در طی بارداری نیز این ناحیه تیره تر می شود. می توانید از لوسیونهای روشن کننده گیاهی استاندارد با تجویز متخصص پوست در این ناحیه استفاده کنید. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیواژن

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

رژیم نادرست و عوارض آن

نقش خانواده ها در بهبود مشکلات کودکان نارساخوان

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

قارچی که سمی ست

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

سوزش ادرار به چه دلایلی ایجاد می شود

روشهای از بین بردن موهای زائد ـ قسمت دوم

دکتر خلیل فارسی نژاد [ متخصص پوست و مو ]

معالجه ریشه به زبان ساده

دکتر سید محسن هاشمی نیا [ متخصص درمان ریشه ]

ورزشهای مفید و مضر برای مفصل لگن

نقاط موثر لیفت پوست در صورت

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

مزوتراپی چگونه انجام میشود؟