باسلام.من چندماهه ک زگیل تناسلی داشتم ولی نمیدونستم ک چیه.دیروز متوجه شدم و رفتم دکتر پوست و گفت ک باید لیزر کنم.حدودا 70 تا زگیل زده رو ناحیه شرمگاهی.خواستم بپرسم بهترین راه درمان چیه؟هزینه لیزر چقدر میشه؟ازمایش hpv بدم؟هزینه واکسنش چقدره؟واکسن فایده ای داره؟بعد از لیزر میتونم رابطه جنسی بی خطر داشته باشم و ب کسی انتقال ندم؟جای لیزر میمونه؟باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شاید لیزر بهترین درمان زگیل تناسلی می باشد بستگی به تعداد و وسعت دارد لازم نیست واکس برای شما اثری ندارد به شرطیکه کامل درمان شوید بله بستگی به نحوه انجام لیزر و نوع دستگاه دارد [1401-03-25]

پاسخ سوال پزشکیکرایو تراپی زگیل تناسلی

تلفن : 91620100 - 031

روشهای رفع تیرگی دور چشم

درمان جدید و توانبخشی یبوست مزمن

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

چین و چروک های دور و زیر چشم چگونه درمان میشوند؟

نارسایی کلیه چیست؟

حفظ باروری در مردان مبتلا به سرطان

افتادگی شانه چه علتی دارد و چه روشهایی برای اصلاح آن مناسب است؟

مزوتراپی زیر چشم چه کاربردی دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

تعذیه وزشکاران در ماه مبارک رمصان

کودکان بد غذا