با سلام و خسته نباشید دختر 27 ساله هستم پوست چربی دارم ومشکل هورمونی من تحت درمان دوستینکس انجام شده و پرولاکتینم پایین امده می خواستم بدانم تا چه مدت پس از ان می توانم درمان روی پوستم انجام بدهم؟ از چه وسیله ای استفاده کنم؟ میکرودرم لیزر یا .... علائم:1-جوش و جای جوش قهوه ای دارم 2- پوست افتاده ای دارم و چروک زیادی در اطراف لب و دور چشم دارد و اطراف چشمم حلقه سیاه است و دانه های زیر پوستی مادر زادی دارم 3- بدنبال از بین بردن موهای صورتم هستم اما با روش ارایشگاه صورتم پر از جوش می شود. خوهشا من را راهنمایی کنید. ارادتمند

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای جوش درمان دارویی کاقی است ولی برای جای جوش لیزر نیاز دارید. برای موی زاید اگر ضخیم است لیزر مفید است. چروکها را باید معاینه کنم تا نظر بدهم [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت لیزر موهای زائد

تلفن : 91620100 - 031

سوزش و درد انگشت شست پا نشانه چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تأثیر آلاینده ها روی پوست

روش های پیوند مو

مزایای استفاده از سونوگرافی برای تشخیص مشکلات تیروئیدی و گردن

تزریق پلاسما به شانه

افتادگی پا در اثر آسیب عصب پرونئال

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان در ماه مبارک رمضان

دکتر سید محسن هاشمی نیا [ متخصص درمان ریشه ]

مراحل درمان با آی پی ال IPL

انواع مشکلات و بیماری های بیضه چه مواردی هستند؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]