با سلام خدمت دکتر عزیز ببخشید خانم بنده مبتلا هستن به حاملگی خارج رحمی که آخرین بار یک توده 15در13 میلیمتری خارج رحم دیده شده و آخرین عدد بتا روی 1800 بوده است که دکتر براشون در بیمارستان آمپول متو تروکسات 20 میلی سه عدد تزریق کردند از کجا بفهمیم روند دفع اون انجام داره میشه آیا با کاهش عدد بتا این اتفاق می افته و روند کاهش باید یکبارگی باشه یا کم کم و دوم اینکه درد شدیدی دارند و اینکه ایا دفع باید حتما خونریزی داشته باشه و الان که ایشون خون ریزی ندارند یعنی موفقیت آمیزنبوده ممنون مچکرم

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. روند جذب محصول حاملگی خلرج رحمی با کاهش تیتراژمشخص میشود .ممکن است همراه با درد باشد. اما در هر صورت باید تحت نظر پزشک زنان باشند .پون در مواردی ممکن است با یک دوز پاسخ ندهند.در صورت درد شدید به پزشک مراجعه فرمایید. [1398-10-29]

پاسخ سوال پزشکیبارداری رحم تزریق

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

لابیاپلاستی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

عمل تعویض پروتز سینه به چه علت انجام میشود؟

متخصص رادیولوژی Radiologist چه کسی است؟

کاشت ناخن چه آسیبها و عوارضی دارد؟

درماپن چه کاربردهایی برای پوست دارد؟

کم شنوایی پنهان چیست؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

لیزر اربیوم؛ لیزر جوانسازی پوست صورت

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

تفاوت جنین دختر و پسر در سونوگرافی

سردرد ـ قسمت اول