سلام آقای دکتر. من دخترم و 24 سالمه. می خواستم بپرسم که برای از بین بردن دائمی مو، اگه فواصل بین جلسات لیزر منظم نباشه، مثلا بین جلسه دوم و سوم و ... 3 یا 4 ماه طول بکشه، تاثیری در از بین رفتن دائمی موها داره؟ اصلا امکان داره، موهایی که با استفاده از لیزر از بین رفته، 2باره در بیاد؟ آیا لیزر الکساندریت و یا دیود می تونه تا آخر عمر موها رو از بین ببره؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر منظم باشد بهتر است ولی اگر فاصله ای ایجاد شود اثر زیادی ندارد اگر مشکل هورمونی داشته باشید یا بعد پیدا کنید بله نوع لیزر مهم است ولی تنظیم پارامترها توسط پزشک هم بسیار اهمیت دارد. اگر لیزر خوب انجام شود و مشکل هورمونی نباشد بله تا اخر عمر از بین میرود. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد

تلفن : 91620100 - 031

رژیم سخت نگیرید

اختلالات مخچه

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

تاثیر میکرودرم ابریژن بر پوست

بعد از کاشت مو چگونه بخوابیم؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

بلفاروپلاستی غیر جراحی پلک با پلاسما جت

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

تاثیر موبایل بر درد گردن

ترویلیسم یا نفر سوم یک رابطه جنسی بودن

بیماری پانکراتیت یا التهاب لوزالمعده

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]