سلام وقت بخیر.میخواستم در مورد روش موضعی جدید درمان كك‌ومك توسط لیزر Laser Freckle Removal بدونم . آقای دکتر کک ومک های من ارثی هستن و پوستم هم اروپائیه.آیا این روش میتونه پوست من رو به صورت قطعی و بدون برگشت درمان کنه؟واینکه هزینه درمانش چقدره (مقدارکک ومک هام در حد متوسطه)؟گفته بودین درمان قطعی در یک جلسه ،واسه همین برام سوال شد چون من به هر متخصصی مراجعه کردم گفتن درمان قطعی وجود نداره .لطفا راهنمایی بفرمایید .ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

من نگفته ام درمان قطعی. فقط گفته ام دریک جلسه. به این معنی که طی یک جلسه کک مک ها درمان میشود ولی برگشت نکردن آن معمولا به نگهداری شما بستگی دارد. اگر استفاده از ضد آفتاب شما منظم باشد معمولا ۷-۵ سال بدون کک مک باقی خواهید ماند ولی اگر مرتب ضد آفتاب نزنید طی ۶ ماه تا یکسال برگشت میکند. من هم معتقدم که درمان قطعی وجود ندارد. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیکک مک درمان لک

تلفن : 91620100 - 031

علائم انسداد مجرای اشکی در کودکان

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

درمان تعریق بیش از حدکف دست با بوتاکس

مزوتراپی و درماپن

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

لیزر سرد چیست و چه کاربردی در زیبایی دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

لیپولیزر چیست و نتیجه لیپولیزر کی ظاهر می شود؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

استرس دامن ناخن ها را هم می گیرد

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

چگونگی درمان نرمی استخوان و پیشگیری از آن

تقویت ابرو با مزوتراپی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]