سلام من 3ماه تحت نظر دکترم برای بارداری ولی متاسفانه بدلیل اینکه خودم کاشانم ودکترم تهران برام مقدور نیست برم.راستش من 5روزه که امپول hcg زدم وشیاف پرژسترون هم میزنم روز 4 لک قهوای رنگ داشتم صبحش ودیگه نداشتم کمر درد ودل درد یکم داشتم راستش در موقع نزدیکی با همسرم یک لخته خون مشاهده کردم ولی خون نیامد فقط یک لخته بود میشه نطفه باشه این لخته چیه ممنون میشم راهنماییم کنید

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی فعلا بهترین کار استراحت و مراجعه به یک پزشک یا ماما در شهر محل سکونتتان است.با وجود دل و کمر درد و لکه بینی تهدید به سقط هستید فعلا از امیزش پرهیز کنید. و شیافهای پروژسترونتان با نظر پزشک همچنان استفاده کنید. [1401-08-07]

پاسخ سوال پزشکیشیاف سقط

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

تفاوت زن و مرد

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

رادیوفرکوئنسی زانو

عمل زیبایی هاله نوک سینه

درمان کمبود آهن در ورزشکاران

درمان کلوئید یا گوشت اضافه چگونه انجام می شود؟

آیا رنگ مو باعث ریزش مو میشود؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

نقش اسید فولیک در ورزشکاران

آیا زنان باردار میتوانند عکس رادیولوژی بگیرند؟

هدف از جراحی بوکال فت چیست؟