سلام خسته نباشید من 27 سال دارم ومشکلم این استنم سیاه است گاهی اوقات زیاد میشود وگاهی محو میشود ولی اکثر هست نمیدانم چیکار کنم به من چند کرم زیر چشم معرفی کردند ولی استفاده نکردم .چند بار خواستم به مطب بیایم ولی گفتند هیچ راهی ندارد ایا با مراجعه به شما و معرفی کرم از جانب شما این مشکل حل میشود لطفا مرا راهنمایی کنید خیل یممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

کرمها در درمان سیاهی دور چشم هیچ نقشی ندارند. درمان سیاهی دور چشم مشکله. در بعضی موارد انجام پی آر پی موثره. البته این همیشگی نیست. [1401-03-23]

پاسخ سوال پزشکیتیرگی دور چشم پی آر پی

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

عمل بسته دیسک با لیزر

شش نکته که باید درباره اسکلرودرمی بدانید

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

بهترین راههای تشخیص بیماری قلبی

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]

درباره تزریق ژل و بوتاکس بیشتر بدانید

ملاسما را چطور درمان کنیم؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

تزریق مزوژل چه مزایایی دارد؟

رینوپلاستی غیر جراحی با پلکسر بینی

سنگ اگزالات کلسیم شایع ترین نوع سنگ دستگاه ادراری

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

علائم و درمان سردردهای تنشی توسط متخصصان طب فیزیکی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]