سلام خانم دکتر عزیز ومهربان من دختری 22ساله هستم که کم کاری تیروئید دارم و قرص لوکسین مصرف میکنم،ومشکل اختلال قاعدگی دارم،لاغر هستم و موی زائد هم ندارم ولی صورتم جوش میزنه،دکتر غدد که رفتم گفتند که فعلا نمیخواد سونو بری،بزار یه ماه بعد اگه پریو نشدی اون موقع برات یه سری آزمایشات مینویسم.من هم طبق فرمایش ایشون عمل کردم و الان37 روزه که من پریود نشدم و صورتم هی جوش میزنه و این خیلی عذابم میده(پرولاکتینم هم لب مرز بود)به نظر شما من تخمدان پلی کیستیک دارم و یا از همون کم کاری تیروئیدم ناشی میشه؟و اینکه آیا من قرص سیپترون کامپاند رو خودم از امشب مصرف کنم مشکلی نیست؟بسیار سپاسگذارم از لطف شما

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، نمیتوان در مورد میزان پرولاکتینتان اظهار نظر کرد بهترین کار مراجعه برای انجام آزمایشهای هورمونی است. از مصرف خودسرانه دارو خودداری کنید. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیآزمایش

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

پاک کننده های مناسب صورت

رادیوگرافی شکستگی استخوان چگونه انجام میشود؟

ارتباط بین کم خونی و کم شنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

(چالش سی روز دیسیپلین برای کاهش وزن (2

آیا جوش های هورمونی به درمان نیاز دارند؟

علل و انگیزه های گرایش به اعتیاد

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

پی آر پی مو چیست

درباره روزاسه بیشتر بدانیم ؟