سلام آقای دکتر حدود دو ماه پیش با موتور سیکلت تصادف کردم صورتم دچار ضایعه شده.بعد گذشت دو ماه که از بخیه گذشت جای بخیه روی صورتم هست .به نظر شما من واسه بهبود صورتم چه کار باید بکنم؟لیزر جواب میده واسه بهبود قرمزی و جای زخم یا باید جراحی پلاستیک بکنم؟؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من باید چند جلسه لیزر عروقی انجام شود تا قرمزی و برجستگی آن از بین برود وبعد چند جلسه لیزر برای صاف کردن و از بین بردن خطوط ظریف تر باید انجام شود [1401-07-12]

پاسخ سوال پزشکیلیزر فرکشنال co2 اسکار

تلفن : 91620100 - 031

بررسی انواع مزوژل جوانسازی و بهبود پوست

جوانسازی گردن با تزریق بوتاکس به نوارهای عمودی گردن

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

زندگی یعنی تعامل با موضوعات ـ قسمت دوم

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

درباره نئوپلاسم یا تومور پستان در زنان بیشتر بدانید

درمان دارویی جهت درمان سنگ ادراری چیست؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

علت درد پستان؛ علائم و راه های درمان آن

کلیات آناتومی مفصل ران در ناحیه لگن

آر اف فرکشنال سوزنی

علائم آرتروز