با سلام من تقریبا 8ساله که مشکل پوستی دارم. ،خيلي دكتر رفتم جواب نمیگرفتم، دكتر آخری که رفتم تشخیسش بیماری -پسوریازیس بود ،پماد كلوبتازول و قرص داکسپین تجویزکرده، در ضمن این مشکل پوستی روی التم هم به صورت جوش آبدار بود که دكتر گفت که پماد كلوبتازول رو بزنم و ببندم. العان پوست التم بهار نشده که هیچ، بدتر شده. و اي جوشها در کل بدنم زیادتر از قبل شده، لطفا راهنماییم کنید،

دکتر جمال الدین حسن زاده :

سلام .کلوبتازول رو نباید روی آلت تناسلی زد پسوريازيس بيماري شايعي است كه درآن قسمتهايي از پوست بدن دچار التهاب و پوسته ريزي مي شود. علت دقيق اين بيماري مشخص نشده است. اين بيماري واگيردار نيست وارتباطي با بيماريهاي قارچي ندارد. ودر اكثر موارد محدود به نواحي كوچكي از بدن است و مشكلي را براي بيماران ايجاد نمي كند. با وجود اين معمولا پسوريازيس بيماري طولاني مدتي است و بيماران ممكن است دوره هايي از تشديد و بهبودي ضايعات را تجربه نمايند. اين بيماري ممكن است ناخنها را گرفتار كند. بسته به نوع بيماري وشدت آن درمانهاي مختلفي مانند درمانهاي موضعي ،خوراكي، تزريقي واشعه درماني مورداستفاده قرارمي گيرند. بارعايت نكات زير در اكثر موارد پسوريازيس به راحتي كنترل خواهد شد: 1) از مواردي كه باعث آسيب ديدگي پوست مي شوند خودداري كنيد. (مانند بريدگي- خراش- ضربه پوست- آفتاب سوختگي) 2) از مواردي كه باعث تحريك پوست مي شوند خودداري كنيد(مانند استحمام با آب داغ يااستفاده از كيسه حمام) 3) از هيجانات روحي بي مورد بپرهيزيد. 4) به رژيم غذايي خاصي نياز نداريد. اما مصرف غذاهاي دريايي مانند ماهي مي تواند اثرات مفيدي برروي پسوريازيس داشته باشد. 5) خود سرانه دارو مصرف نكنيد وداروهاي تجويز شده را خودسرانه قطع نكنيد. 6) در صورتيكه مبتلا به نوع معمولي پسوريازيس هستيد روزانه 3-2 بارپوست بدن را با پمادهاي نرم كننده مانند وازلين چرب كنيد در صورتي كه چربي وازلين براي شما مشكل سازاست، مي توانيد از ساير نرم كننده ها استفاده كنيد. 7) در صورت بروز عفونت (بخصوص عفونت گلو) آن را به پزشك گزارش دهيد. 8) در صورت تجويز شامپو براي ضايعه سر كف آن را به مدت 30-15 دقيقه روي سر نگه داريد. 10) از مصرف داروهاي زير حتي الامكان خودداري كنيد: - شكلهاي خوراكي وتزريقي پر دنيزولون، بتامتازون،دگزامتازون، تربامسينولون وهيدروكورتيزون - داروهاي ضد درد مانند آسپرين،ايبوپروفن،پيروكسيكام،ديكلوفناك ومفناميك اسيد. در صورت نيازبه ضد درد از استامينوفن استفاده كنيد. [1401-06-26]

پاسخ سوال پزشکیپسوریازیس

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

چگونگی تزریق ژل گونه و مزیت های آن

Frequently asked questions and misconceptions about skin, hair and beauty

دکتر ظهیر عباس [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

بتاآلانین چیست؟

روشهای درمان شكستگی استخوان

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

مواد نیروزا و مکمل های ورزشی قسمت اول

روشهای درمان شکستگی مهره

هیالورونیداز چیست و برای چه استفاده می شود؟

تاثیر ورزش درمانی در بهبود بیماری ها

کاشت مو به درد چه کسی میخورد؟

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]