با سلام من 11 سال است بیمارم وسواس دارم در زمان پریود بدتر میشم بخاطر همین از قرص ضد بارداری استفاده می کنم اما فایده نداره خواهش میکنم به من کمک کنید تا از این پریود راحت شوم یعنی از بین برود با عمل جراحی یا دارو من 28 ساله و مجردم به خاطر بیماری ازدواج نمی کنم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی به جای متوقف کردن پریودتان که قطعا عوارض بسیار زیادی خواهد داشت باید بیماری وسواستان را با درمانهای روانپزشکی و نیز مشاوره روانشناسی درمان کنید. در اصفهان می توانید به کلینیک وسواس در کلینیک فوق تخصصی روانپزشکی در ابتدای خیابان شریعتی از سمت حکیم نظامی مراجعه کنید. [1401-07-28]

پاسخ سوال پزشکیوسواس قاعدگی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

لک صورت (ملاسما) علت، علائم، درمان

عادتهایی برای داشتن پوست سالم و با طروات

جراحی آندوسکوپی ستون فقرات کمری و گردنی

رژیم گرفتن کنترل وزن نیست

آنچه باید درباره زگیل تناسلی دانست ؟

تقویت مو با مواد طبیعی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تاثیر ساب سیژن بر جوانسازی پوست

مزوتراپی موی سر روشی برای رفع ریزش مو

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

عوامل خطرناک تغییر ناپذیری که بر بروز سرطان سینه تاثیر دارند