سلام خانمي هستم47ساله مشكلم اين است كه دنده هايم درد ميكند به دكترمراجعه كردم گفته اند مشكلي ندارم درضمن دردصبحهاهنگام بيدارشدن بيشتراست لطفاراهنماييم كنيد مچكرم

دکتر علی فرخانی :

با شروع آرتروز در مفاصل بین دنده ای شما باعث این علائم می گردد اما برای بررسی بیشتر باید مورد معاینه نیز قرار گیرند. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیآرتروز

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

اوزون تراپی و اکسیژن درمانی در طب فیزیکی و توانبخشی

همه آن چیزی که باید در مورد درمان آسیب های ورزشی بدانید

نکات پیوند ابرو

علت و درمان عروق عنکبوتی صورت

آنچه که باید در مورد سیاتیک بدانید

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آیا شیو کردن ( تراشیدن ) موهای شما را ضخیم تر می کند ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

نورولیز گانگلیون های ریشه خلفی در فقرات سینه ای