سلام اقاي دكتر من ٢٢سالمه من قرص فيناسترايد مصرف ميكنم با قرص اناكاپس تقريبا دو ماه ميشه روزي دو بار هم ماينوكسيديل ميزنم يه شامپو الماني هم دكتر واسم نوشته خيلي هم راضي هسم موهام اصلا ديكه نميريزه خيلي بهتر شده فقط انقد ميكن عوارض داره فيناسترايدميترسم استفاده كنم تنها عوارضش هم برام ناتواني جنسي بوده ميخواسم بكم اكه استفاده نكنم نميريزه يا بايد مصرف كنم اكه مصرف كنم تاكي بايد ادامه بدم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر نگرانید به همان مینوکسیدیل تنها قناعت کنید [1401-08-19]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

درمان غذایی بیماری کولیت اولسری

علت عرق سوز شدن و چگونگي پيشگيري و درمان آن

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

آبسه پستان چیست و چگونه درمان میشود؟

علل علائم و درمان سندرم نفروتیک

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

آیا زگیل تناسلی به طور قطعی درمان می شود؟

خطوط ماریونت کجا قرار دارند؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

نکاتی درباره بیماری پیرونی

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

درمان آرتروز و ساییدگی مفصل زانو با طب فیزیکی و حرکات اصلاحی

بررسی اثر لیزر اگزایمر در درمان پسوریازیس