من فردا پریود میشم ولی میخوام خونریزی نداشته باشم و پریودم قطع بشه . راهش چیه؟؟ آیا باید از آمپول ویتامین k استفاده کنم و آیا این آمپول رو فقط با تجویز پزشک میدن؟؟؟؟ خواهش میکنم سریع پاسخ بدین خیلی فوریه ممنون

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، قطع خونریزی در مدت کوتاهی پیش از آن تقیربا غیر ممکن و اگر هم باشد خطرناک است مصرف ویتامین k بدون تجویز پزشک نیز خطر شوک آنافیلاکسی و عوارض دیگری را به همراه دارد. بنابراین به هیچ وجه بدون نسخه پزشک توصیه نمی شود. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بیوپسی وکیوم پستان چیست و چگونه انجام میشود؟

گیر افتادن عصب اولنار و درد دست

روش تنظیم انسولین در دیابتی ها

انواع بیماری آلوپسی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

بلاک اعصاب زانو

پی آر پی و تیرگی دور چشم

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

اهمیت ارتباط تغذیه و فعالیت های ورزشی

ورزش درمانی