باسلام-من22سال دارم و3سال توی عقدم به تازگی سونوگرافی رفتم و نوشته بقایای فولیکول16میلیمتری درطرف راست دیده شد. رحم متمایل به چ÷ می باشد.آیا مشکلی هست؟برای بارداری مشکل ایجاد میکنه؟به امیدخدا 3ماه دیگه عروسیمه.خیلی نگرانم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، هیجکدام از موارد ذکر شده نگران کننده نیست. شما تخمک گذاری داشته اید و باقی مانده یک فولیکول در تخمدان شما موجود است تمایل رحم به سمت جپ نیز در برخی خانمها وحود دارد و مانعی برای بارداری نیست. عروسیتان مبارک [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیرحم بارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

چگونه می توانید نسبت به لکنت کودک واکنش مناسبی داشته باشید ؟

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

رایج ترین بیماری های پوستی دور چشم چیست؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

تفاوت آرتروز گردن با دیسک گردن چیست؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

علائم و نشانه های پیری پوست چیست؟

جوانسازی پوست با روش RF برای چه کسانی مناسب نیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

ژل آبرسان صورت چیست؟

انواع روش های پیوند مو

افسردگی بعد از زایمان

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]